Resun 1100L Internal Power İç Filtre 500 L/H 8 Watt



150 litreye kadar olan akvaryumlarda mekanik, biyolojiktemizlik ve oksijen sağlayan, 70 cm ye kadar su basış gücüne sahip, saatte 500litre su filtreleme kapasiteli, 8 watt'lık iç filtredir. İçerisinde standartolarak yeşil elyaf, bioball, hortum ve ek aparatları bulunmakatadır.
Resun SP-1100 Internal Power Filter İç Filtre 600 L/H;
150 litreye kadar olan akvaryumlarda mekanik, biyolojiktemizlik ve oksijen sağlayan, 70 cm ye kadar su basış gücüne sahip, saatte 500litre su filtreleme kapasiteli, 8 watt'lık iç filtredir. İçerisinde standartolarak yeşil elyaf, bioball, hortum ve ek aparatları bulunmakatadır.
Kullanma Talimatı;
Vantuz yardımı ile akvaryumun iç yüzeyine, tamamen suiçerisinde kalacak şekilde
Filtre arka bölümünde yer alan 3 adet e yerleştirilerek kullanılır. Sadece hava hortumu sudışarısında kalmalıdır. Filtrenin temizlenmesi ile su değişiminin aynı zamandayapılması daha uygundur. Temizlik öncesi mutlaka fişten çekilmelidir. Kılıfkapağı açılarak içerisindeki elyaf filtre ve bioball güçlü su akan muslukaltında temizlenir.
Uyarılar;
Filtrenin takılacağıpriz kontrol edilmelidir. Prizdeki arızalar aletin bozulmasına neden olabilir.Filtrenin fişi prize tam olarak oturmalı ve sabit olmalıdır. Filtrenintakılacağı priz ıslanmayacak şekilde ve uzak konumda olmalıdır. Filtre akvaryumiçerisine düştüğü taktirde yani vantuzları çıktığında fişi çekilmedendüzeltilmemelidir. Elektrik çarpmasına neden olabilir.Evde çocuk varsa dikkatedilmelidir. Çocukların erişemeyeceği bir konumda olmalıdır.
Filtrenin temizliği sadece su ile yapılmalı ve deterjankullanılmamalıdır.Filtrenin işlevini tam olarak yapabilmesi için filtresisürekli kontrol edilerek temizlenmelidir.
Filtre başka bir amaçla kullanılmamalıdır. Su dışındaçalıştırılmamalıdır. Isı kaynaklarının yakınında muhafaza edilmemelidir.
